G-Portál közösségmentés

Friss:

♡ ♡ ♡ ♡ Interjú crybabyvel ♡ ♡ ♡ ♡ 

A crybaby.gp TULAJDONOSÁVAL

♡ ♡ ♡ ♡ 

PlayDay

♡ ♡ ♡ ♡ 

TÁBLAVERSENY

♡ ♡ ♡ ♡ 

♡ INTERJÚ MINÁVAL 

BUTTERFLY-WINGS.GP TULAJDONOSÁVAL

♡ ♡ ♡ ♡ 

♡ INTERJÚ FANNIVAL 

CORKBOARD.GP TULAJDONOSÁVAL

♡ ♡ ♡ ♡ 

♡ INTERJÚ KMiyukival 

A link-univerzum.gp TULAJDONOSÁVAL

♡ ♡ ♡ ♡ 

Interjú Jasmine-el 

az engedjel.gp tulajdonosával

Nem friss: :D

Mint ahogy gondolom ti is észrevettétek, eléggé átalakult, eltűnt a G-Portálos közösség. Ezért arra gondoltam, hogy egy kis összefogással megpróbálhatnánk életre kelteni az egészet. És ehhez kellenétek ti is, hogy legyen egyáltalán közösség. Szóval várom azokat a kedves honlapszerkesztőket és olvasókat, akik szeretnének újra egy jó G-Portálos közösséget!

Miért jó ez neked?

x honlapod felkerül egy folyamatosan frissülő listára
x ezáltal úgymond hirdetésként is funkcionálhat
x garantáltan aktív honlapok között böngészhetsz
x számodra új oldalakat találhatsz
x új embereket ismerhetsz meg
x újra rendezhetünk portál és más-más jellegű versenyeket
x akár lehetnek újra társoldalaid is
x feltámasztjuk a G-Portál közösségi szellemét

Ha te is szeretnéd, hogy a közösség hasonlítson a régihez, akkor jelentkezz portáloddal! Természetesen ha valakinek van valami jó, megvalósítható ötlete, azt is szívesen fogadom. :) Ne felejts el visszatérni az oldalra, ugyanis itt lesz majd mindig a bővülő lista a jelentkezett honlapokról.

Lent, hozzászólásban jelentkezhetsz a következő adatok megadásával:

Név:
Email-cím:
Honlap kategóriája:
Honlap:
Egyéb ötlet/közlendő:

Ha van kedvetek, nyugodtan írhattok arról, hogy hogyan ismertétek meg a G-Portált, miért szeretitek, vagy éppen, hogy ti kik vagytok és mit szeretnétek. :) Kérlek olyan email-címet adjatok meg, amit szoktatok is olvasni, mert elképzelhető, hogy kapni fogtok tőlem levelet.

15 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.09.04. 19:28
Limonadee

Sziasztok!

Név: Limonadee
Email-cím: ballanikolett17@gmail.com
Honlap kategóriája: Blog
Honlap: http://step-by-step.gportal.hu
Egyéb ötlet/közlendő: Először is, köszönöm, hogy tagja lehetek. :) Másrészt, azt is köszönöm, hogy létrehoztad ezt az egészet, mert nagyon jó lenne, ha meg tudnánk menteni a GP-s közösséget, mert megérdemli! Sok sikert, és ha bármiben tudok segiteni, csak szóljatok :)

Idézet
2017.09.02. 11:33
Devilcsaj
Név: Devilcsaj
Email-cím: devilcsaj1991@citromail.hu
Honlap kategóriája: franchise, videojáték, anime, képregény
Honlap: Devil Hunters
Egyéb ötlet/közlendő: Támogatom azt az ötletet, hogy tegyünk valamit a G-Portál megmentésével kapcsolatban. Sajnos az idei évtől semmi friss nem történt a Főoldalán se az Ajánlott oldalak, se a Szerkesztő ajánlatában. Én 2006 óta vagyok a Gportal tagja, nagyon szeretem, s soha nem tudnék más domainon szerkeszteni. Több oldalt hoztam már létre, főleg animékkel foglalkozott, mostanában videojátékokkal és egy bloggal foglalkozó oldalam van. Én se szeretném, ha vége lenne a G-Portálnak, s jól mondta crybaby is, hogy sokan, szinte egésznap a facebookon lógnak. Mentsük meg a G-Portált.
Idézet
2017.08.26. 20:22
Szabe

Tetszik a kezdeményezésed, így szeretnék jelentkezni! :)

Név: Szabe
E-mail cím: szabe881@gmail.hu
Honlap kategóriája: blog
Honlap: keepgrowing.gportal.hu
Egyéb ötlet/közlendő: Bár a gp világában már elég régóta vagyok jelen, a karrieremet lóneveldés oldalakkal kezdtem, és hát volt elég sok honlapom, egyik se volt hosszúéletű. :D Jelenleg két portálom van, az egyik rajongói, de ahogy megnyílt az újabbik, a blogom, és én is elkezdtem más oldalakat, valamint blogokat olvasgatni, látom, hogy mennyi klassz ember van itt, érdekes meglátásokkal, és természetesen nagyon szép honlapokkal. Én mindenképpen szeretném, ha a blogom hosszúéletű lenne, szóval szerintem jódarabig aktív leszek majd ismét a G-portálon. 

Idézet
2017.08.22. 15:08
Kriszti

Név: Kriszti
E-mail: blackout1029@gmail.com
Honlap kategóriája: blog
Honlap: cactuspower.gportal.hu
Egyéb ötlet/közlendő: Ugyan én csak nem rég nyitottam újra, de szeretnék jelentkezni. Eszméletlen jó az ötlet, régen én is imádtam a közösséget, ahol nem csak a kinézet számított és a látogatottság, imádtam a régi chat partykat, és igazából mindent. Remélem sikerül újra visszahozni a közösséget :)

Idézet
2017.08.21. 10:18
Bíbor

Szia! Én is szívesen csatlakozom. :)

Név: Bíbor
Email-cím: biborheart@gmail.com
Honlap kategóriája: blog
Honlap: biborlevelek.gportal.hu
Egyéb ötlet/közlendő: Nagyon tetszik az öteled, én is gondolkodtam ezen, hogy mennyire kihalt ez az egész. Én is nagyon rég óta itt vagyok, mindig is szerettem a GP-t. Emlékszem, szinte közösség voltunk, mivel 8-10 emberrel is rendszeresen olvastuk egymást, írtunk egymásnak, és ami a legjobb volt, hogy az a sok ember kölcsönösen követte egymást.
Egyébként az interjút jó ötletnek tartom, emellett amit én régen szerettem, azok a kihívások. Persze 25-ször kitölteni unalmas, de volt, amikor mindenki tett fel kérdéseket, így nem egy sablon volt csak. Esetleg lehetne olyat, hogy mindig van egy aktuális téma, amiről mindenki ír a saját szemszögéből (,ha szeretne). Így lehet valaki kedvet kapna a blogoláshoz, hogy ő is megossza a véleményét.   :)

Idézet
2017.08.16. 21:51
Amy

Szia!
Nagyon tetszik az ötlet, hogy feltámasszuk a GP-t, így jelentkezni szeretnék :)

NÉV: Amy
EMAIL-CÍM: kempf.nikolett7@gmail.com
HONLAP KATEGÓRIÁJA: blog
HONLAP: nox-arcana.gportal.hu
EGYÉB ÖTLET/KÖZLENDŐ:
2006 óta G-Portálozok, és amióta 2010-ben végleg visszatértem erre a felületre, nem bírok elszakadni tőle. Itt tanultam a weblapkészítés alapjait, és nem akarok távozni innen, csak ha a GP megszűnik. 
Ahogy az előttem szólók, én is jó ötletnek tartom a versenyeket, és lehetne, hogy a chat helyett mindenki rászokik a vendégkönyvre... abban az időben az volt a "módi", nem a chat... és az a légkör úgy hiányzik.

Imádom a kezdeményezésedet, és nagyon szeretném látni, hogy a GP ismét él és virágzik. 

Idézet
2017.08.14. 15:20
Joy

Szia! 
Nagyon tetszik az ötlet, hogy összehozzunk egy GP-s közösséget, így én is jelentkezni szeretnék! :)

NÉV: Joy
EMAIL-CÍM: joyc4165@gmail.com
HONLAP KATEGÓRIÁJA: blog, személyes
HONLAP: http://after-tomorrow.gportal.hu
EGYÉB ÖTLET/KÖZLENDŐ: Csatlakoznék én is az előttem jelentkezettekhez ebben a témában. Nagyon jó ötletnek tartom a kezdeményezésed bár mostanában sajnos megcsappan a GP közösség, szükség lenne rá pedig, hogy összetartsunk és segítsük egymást nem pedig keresztbe tegyünk a másiknak és riválisnak tekintsük azt, aki éppen egy ugyanolyan témával áll elő. Szóval nagyjából ezen a véleményen vagyok én is. 

Idézet
2017.08.13. 14:04
Ariah

Ariah vagyok, jelentkeztem korábban, megváltozott az oldal címem Ariah.gpről nopromises.gpre! :)

Idézet
2017.08.11. 18:52
Niki

Szia! Nagyon jó kezdeményezés, szívesen csatlakoznék hozzá énis. :)

NÉV: Niki / nikkii*
EMAIL-CÍM: nikkiiworld.net@gmail.com
HONLAP KATEGÓRIÁJA: Portálépítő
HONLAP: http://nikkiiworld.hu
EGYÉB ÖTLET/KÖZLENDŐ: Egészen a 2000-es évektől kezdve foglalkoztat a weblapszerkesztés, és most is szeretem csinálni, hiába van sokkal kevesebb időm rá, mint korábban. Nagyon örültem, mikor megláttam a kezdeményezésed, remélem sikerül belőle valamit kihozni. Természetesen ha bármivel tudom ezt segíteni, akkor megteszem. Sok sikert! :)
Idézet
2017.08.09. 18:25
Ariah
NÉV: Ariah
EMAIL-CÍM: ariah@gmail.hu
HONLAP KATEGÓRIÁJA: Blog
EGYÉB ÖTLET/KÖZLENDŐ: Mint előttem sokan, én is több éve szerkesztek itt, akkor még a közösség miatt, a látogatók miatt csináltam, mivel már mindkettő fogytán, igy maganak csinálom, amikor van időm. A versenyek létrehozása szerintem is nagyon jó ötlet, nem csak a kredit nyeremény, hanem a postán feladott sminktermékek vagy bögrék, stb kis jelképes apróságok is nagyon jók lennének, ezenkívül sokat számítana az is, ha nem csak azért írnánk egymás oldalára, hogy szép, vagy "cseréljünk", mert jól néz ki a design, hanem mert olvassuk a tartalmat, nézegetjük a galériát és tényleg megfog minket valami.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

♡ Blog   ♡ Blogger

♡ Közösségmentés ♡ Vendégkönyv

⚤ ⚣ ⚢

 
A kis közösségmentők

jasmine ; KMiyuki ; fanni ; Mina ; crybaby ; Ariah ; Niki ; Joy ; Amy ; Bíbor ; Kriszti ; Szabe ; Devilcsaj ; Limonadeete?

Csatlakozz te is, hogy meg tudjuk menteni a G-Portál közösségét és újra a régivé varázsoljuk!

 
Egy rövid gondolat


,,Két eredménye lehet valaminek: vagy sikerül, vagy tanulunk belőle. Más nincs."

Hosszú Katinka

Még több>>

 
Számít a szavazatod
Mit szeretsz ősszel kikapcsolódásként csinálni?

filmet/sorozatot nézni
futni/sportolni
sétálni
kutyákat sétáltatni
könyvet olvasni
rajzolni/festeni
kávézni/teázni
aludni/pihenni
gépezni
nem szeretek ezek közül semmit se csinálni ilyenkor
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Nekünk való <3

Előző zenék>>

 
Hozzászólások
Friss bejegyzések
2017.10.24. 17:04
2017.10.22. 18:13
2017.09.19. 10:31
Friss hozzászólások
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Css by: LindaDesign - köszönöm! :]


Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!